Most Popular

Facebook Subscribe

FB Like Box

Stiri

Moet&Chandon are un nou ambasador

Moet&Chandon are un nou ambasador

Chandon SampanieCunoscutul tenismen Roger Federer este noul ambasador al celebrului brand de sampanie. Conferinta de presa s-a tinut in Dubai unde personajul principal, Roger Federer, a avut aceeasi atitudine eleganta, demna si impunatoare ca la un meci de tenis. Evenimentul a avut o regie foarte bine pusa la punct, fiecare jurnalist a fost primit de oaspetele gazda si timp de 25 de minute, Federer a expus punctele cheie din kit-ul de presa legate de traditia, stilul si eleganta brandului Moet&Chandon precum si onoarea pe care o are sa fie asociat cu acesta.
‘’ Simt de parca as fi integrat in istoria lui Moet&Chandon si doar acum am varsta cand pot sa fac ceva de acest gen. In urma cu 10 ani m-as fi simtit prea tanar sineautentic pentru acest parteneriat.
Cand a fost intrebat de jurnalisti de ce crede ca a fost ales pentru a reprezenta brandul acesta  Federer a spus ca: ’’e bine pentru Moet pentru ca eu sunt un sportiv mondial, tenisul este global. Cred ca atunci cand ATP a luat decizia ca tenisul sa devina un sport international nu doar unul american, a oferit spre folosinta brandurilor mari, precum Moet&Chandon, o platforma generoasa pentru clientii lor. Sunt unul dintre jucatorii principali in turneuri, lor le plac valorile mele si simt ca exista multe similitudini in acest sens. Ma simt conectat cu ei pentru ca eu incerc sa fac asta pentru tenis’’. Roger Federer a inchis prezentarea in stilul consacrat, elegan si invingator, ‘’ am schimbat mentalitatea oamenilor despre atleti, suntem judecati foarte dur in succesul nostru. Astazi bine, maine rau si ‘’boom’’ s-a terminat. I-am facut pe oamenii sa inteleaga ca iti poti face planuri pe o perioada lunga si de aceea semnez contracte doar pe termen lung cu oamenii. Cred ca daca vrei sa reusesti ceva ai nevoie de timp pentru asta. Am contracte care se deruleaza pe o perioada de zece ani si branduri ca acesta (moet&Chandon) nu au vazut in mine doar un jucator de tenis, ci o persoana cu anumite principii si valori. Sunt fericit ca sunt o sursa de inspiratie pentru altii si un model de incredere. Este important pentru mine.’’
Astfel  ca povestea se incheie frumos si cu final fericit, bulele sampaniei ne vor incanta de acum si cu o imagine demna de luat in seama, poate vom simti la fiecare pahar savurat cate un pic din fiecare victorie a marelui jucator de tenis.

Source foto: Pack aktuell                                                                                                                                Raluca Faibis

 

Get Social

  • Week-end cu vinuri noi

  • Ice wine intre Canada, China si Australia

  • Descifrarea etichetelor

  • Vinurile bio si viticultura ecologica

  • Chateauneuf-du-Pape vinul complet

  • Primavara targurilor de vinuri

  • Cum citim etichetele…?

  • Miraval Cotes de Provence, vinul cuplului Jolie-Pitt

  • Degustari de Icewine la Niagara-on-the-Lake

  • Dom Perignon canta si danseaza in ritmuri de “Rose”